De elektrische installatie in uw kantoor is een steeds belangrijkere installatie. Tegenwoordig wordt alle apparatuur elektrisch bediend en een goede installtie is daarom een vereisde. Of het nu gaat om normaalstroom, zwakstroom, netwerk bekabeld of draadloos Garant installatie techniek is van alle marketen thuis.

Van meterkast tot aansluitpunt wij zorgen voor een veilige stroringsvrije installatie zodat u gerust aale apparatuur proleemloos kunt gebruikeen. Neem eens kontakt met ons op en na een werkbezoek krijgt een een passende offerte. Geen verrassingen achteraf maar duidelijk van te voren weet u waar u aan toe bent.

Zoekt u een vakbekwame elektricien in Sassenheim of omstreken dan komt u al snel terecht bij Garant Installatietechniek BV.  Wij hebben een jarenlange ervaring op het gebied van elektrotechniek, waarbij service, kwaliteit en een goede prijs vooropstaan. Wij kunnen elektrotechnische installaties en elektra volledig aanleggen, onderhouden en controleren, zodat u zeker bent van een goede werking en veiligheid van uw verlichting, apparatuur en installaties. Ook als u last heeft van een stroomstoring kunt u ons inschakelen. Wij verhelpen de storing vakkundig en snel.

  • Elektra aanleggen, onderhouden en controleren
  • Elektrotechnische installaties
  • Stroomstoring verhelpen
  • Verlichting
  • Rookmelders en intercomsystemen
  • Groepen uitbreiden

Garnwerkt uitsluitend met vakbekwame, goed opgeleide elektriciens. Iedere elektricien heeft een eigen specialisatie, zo weet u bij Brins zeker dat u deskundigheid en kwaliteit in huis haalt. Wij geven dan ook standaard 5 jaar garantie op onze werkzaamheden.

Zoekt u naar een professionele partner voor werkzaamheden op het gebied van elektriciteit en elektrotechniek? Garant installatietechniek heeft jarenlange ervaring met het aanleggen, onderhouden en controleren van elektra. Wij installeren verlichting, stoppenkasten, rookmelders, intercomsystemen en elektrotechnische installaties tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Onze elektriciens zijn actief in de omgeving van leiden.