De eigenaren van Garant VOF zijn mensen uit de praktijk. Al enkele decennia hebben zij hun  sporen verdiend in de verschillende disciplines van de installatiebranche. Geen probleem is te groot en voor alles in een oplossing.

Zoekt u een bedrijf waar u terecht kunt voor al uw onderhoud en installatie klussen? Dan bent u bij Garant Installatie Techniek aan het juiste adres!

U kunt de klus zo gek niet bedenken of wij komen met een passende oplossing. Met vakmanschap en veel creativiteit weten wij zelfs voor het grootste probleem een oplossing te creƫren.

Wij hebben veel vakmanschap in huis en voor heel specialistische werkzaamheden worden mensen ingehuurd, zo werken wij samen met

Een sterk punt van ons is het advies. Als u een probleem heeft waar u niet uit komt bedenken  we samen met U, een oplossing. Met veel aandacht voor het probleem en een stukje creativiteit komen we er altijd wel uit.

Uiteraard beschikken wij over al het benodigde gereedschap om elke klus te klaren. De garantie bij ons gaat verder dan de deur, want bij mogelijke problemen kunt u altijd op het bedrijf terugvallen.

Ondanks dat we vaak onderweg zijn kunnen wij toch snelle service leveren. Er is altijd wel tijd om een dringend probleem op te lossen.